Red Bulli bossi veider pagas ajas Venemaa tolli segadusse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner.
Christian Horner. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Red Bulli vormel-1 võistkonna juht Christian Horner ajas segadusse Venemaa tolliametnikud, sest viis sel nädalavahetusel peetavale Sotši etapile oma kohvris osa Max Verstappeni auto mootorist.

«Üks osa unustati Venemaale lähetada, aga õnneks saatsid Renault’ mehaanikud vajalikud komponendid Suurbritanniasse ja ma sain need tollist läbi toimetada,» rääkis Horner Sky Sportsile. «Pole just kõige lihtsam sellist asja Venemaa tolliametnikule selgitada, aga tundus, et ta sai asjast enam-vähem aru!»

Red Bull ei oota siiski, et nende õnn Sotšis pöörduks. «Olgem realistid, meie päralt on ilmselt viies ja kuues koht. Kvalifikatsioonis on vahed suuremad kui võidusõidus. Üritame sõidu ajal kahjusid vähendada ja autod lihtsalt finišisse tuua,» tunnistas Horner.

Red Bulli autod uuenevad põhjalikult 14. mail peetavaks Hispaania etapiks ja Horner usub, et siis suudetakse juba nii Mercedesele kui ka Ferrarile kannale astuda. «Loodetavasti saab meie hooaeg seal õige hoo sisse,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles