Chelsea peatreener Hazardi võimalikust liitumisest Realiga: olen võimetu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Antonio Conte ütles, et tal oleks «võimatu» oma tähtmängijat Eden Hazardi kinni hoida, kui belglane sooviks selle hooaja järel liituda Madridi Realiga. Hispaania klubi asub väidetavalt suvel noolima 26-aastase poolkaitsja allkirja, kuigi Conte usub, et vutistaar on praeguses koduklubis Inglismaal oma eluga rahul.

Ehkki Belgia koondislasele on Chelsea’ga lepingut kolm aastat järel, teatas Belgia meedia sel nädalal, et Hazard on olnud Realiga läbirääkimistes ning võib lahkuda juba sel suvel. Kui nii läheb, siis Conte kätt ette ei pane. «Minu hinnangul ei saa ma võtta seda vastutust, et Eden jääb meie klubiga seotuks ka järgmisel hooajal. Selle üle otsustab klubi juhtkond. Kuulujuttudest hoolimata usun ma, et Eden on praegu väga õnnelik ning soovib meiega koostööd jätkata. Kas ta jätkab meie ridades ka tulevikus, on raske öelda,» rääkis Conte.

«Sel hooajal on ta märgatavalt arenenud: mitte ainult tehnilises võtmes, vaid ka mentaalselt. Ma näen kõrvalt, et ta on küpsemaks saanud ning tahab endale mängu jooksul võtta vastutuskoormat,» lisas ta.

Inglismaa kõrgliigas on Chelsea praegu liikumas tiitlivõidu suunas, kui paikneb 78 punktiga liidripositsioonil. Samas jääb neist vaid nelja punkti kaugusele Tottenham Hotspur. Kolmandal kohal asub 66 punktiga Liverpool, kellest jääb Manchester City maha ühe ning Manchester United kahe silmaga, kui neil on võrreldes Punastega üks mäng vähem peetud.

Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte. / Tony O'Brien/REUTERS/Scanpix
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte. / Tony O'Brien/REUTERS/Scanpix Foto: Tony O'Brien/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles