Kaks Kehra mängijat Hispaaniasse?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Liiva
Kaupo Liiva Foto: Thuni Wacker

Vilniuses lõppenud käsipalli Balti liiga Final Fouri ülipingelises esikohamatšis Põlva Serviti lisaajal 28:26 (normaalaeg 24:24, poolaeg 10:16) alistanud HC Kehra Horizon Pulp & Paper võib enne koduse sarja kulminatsiooni jääda ilma kahest põhimängijast.


Kehralaste peatreener Jüri Lepp oleks selle stsenaariumi üle aga äärmiselt rõõmus, sest vasakukäelise tagamängija Marko Slastinovski ja paremääre Kaupo Liiva vastu tunneb huvi Hispaania meistriliiga klubi Cuenca 2016. Tabelis 8. kohta hoidev meeskond otsib nimetatud positsioonidele vahetusmängijaid ja üleminekuaken on Lepa sõnul avatud hooaja lõpuni.

21-aastane Liiva mängis mullu koos Marius Aleksejeviga Thuni Wackeris, kuid Šveitsi klubi kahanenud eelarve ei lubanud eestlasi palgal hoida. Sama vana Slastinovski (198 cm) on seni kodumaal pallinud.
Detsembris Eesti karikavõitjaks kroonitud Serviti oli lähedal Balti liiga tiitli kaitsmisele. Pärast 16:10 võidetud avapoolaega lasi Serviti aga mänguohjad lõdvemaks.

«Tegime valesid otsuseid ja Serviti sai kiirrünnakutega palju väravaid. Ühel hetkel tundus, et pole meie päev. Suurt tuge saime bussitäiest fännidest, kes ei lubanud pead norgu lasta. Teisel poolajal kasutasime paremini Serviti nõrku kohti, kuid täpsemalt ma rääkida ei saa,» viitas Lepp võimalusele, et nimetatud klubid selgitavad tõenäoliselt ka Eesti meistri.

Üleplatsimeheks kerkis Kehra poolel Olev Eensalu kümne väravaga. «Eensalu tegi ilmselt oma karjääri parima mängu,» lisas Lepp. Serviti resultatiivseim oli Andrei Ternovõi seitsme väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles