Vaata, kes pääsesid NBA play-off'is tänavu teise ringi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Hayward (palliga) viskas 25 punkti ning aitas oma koduklubi Utah Jazzi otsustavas kohtumises läänekonverentsi poolfinaali, kus tuleb vastamisi minna mulluse finalisti Golden State Warriorsiga. DeAndre Jordani (vasakul) jaoks on hooaeg aga lõppenud.
Gordon Hayward (palliga) viskas 25 punkti ning aitas oma koduklubi Utah Jazzi otsustavas kohtumises läänekonverentsi poolfinaali, kus tuleb vastamisi minna mulluse finalisti Golden State Warriorsiga. DeAndre Jordani (vasakul) jaoks on hooaeg aga lõppenud. Foto: Sean M. Haffey/AFP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA jõudis viimase klubina tänavu play-off'i teise ringi Utah Jazz, kes alistas otsustavas kohtumises võõrsil 104:91 LA Clippersi. Nelja mänguni peetav seeria kuulus seega Jazzile mängudega 4:3.

Mäng algas tasavägiselt, kuna esimese veerandaja järel särasid tablool viiginumbrid 24:24. Kolmanda neljandiku lõpuks juhtis aga Jazz 16 punktiga ning ehkki viimase veerandaja suutis võita kolme silmaga kodumeeskond Clippers, oli selge, et otsustava seitsmenda kohtumise võit kuulub Jazzile, kes kindlustas endale seega koha play-off’i teises ringis.

Võitjate parimana viskas Gordon Hayward 25 punkti ning võttis maha kaheksa lauapalli. Pingilt sekkus hästi mängu Derrick Favors, kes lisas 17 silma ning 11 lauapalli, 17 punkti kogus ka George Hill. Clippersi eest veetsid väljakul 40 minutit nii DeAndre Jordan kui ka Chris Paul, kellest esimene viskas 24 punkti ja võttis maha koguni 17 lauapalli ning teine sai kirja kõigest 13 silma (seejuures läbis korvirõnga vaid üks seitsmest kolmepunktiviskest, mis Paul korvi suunas teele saatis).

Nii kohtub Jazz läänekonverentsi poolfinaalis mulluse finalisti Golden State Warriorsiga. Kõik play-off'i kohtumised peetakse nelja võiduni.

NBA play-offʼi teise ringi paarid

Idakonverents (sulgudes asetus):

Boston Celtics (1) – Washington Wizards (4) 1:0

Cleveland Cavaliers (2) – Toronto Raptors (3) 4:0

Läänekonverents:

Golden State Warriors (1) – Utah Jazz (5)

San Antonio Spurs (2) – Houston Rockets (3)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles