Mis saab Selverist ja Bigbankist uuel hooajal?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver.
Tallinna Selver. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pühapäeval peetud Eesti meistrivõistluste kuuendas finaalmängus alistas tiitlikaitsja Tallinna Selver 3:1 Tartu Bigbanki, võitis seeria 4:2 ning pälvis klubi ajaloo üheksanda meistritiitli. Ent tuleval hooajal ei pruugi meeskonnas jätkata mitu põhimeest ja kahe viimase hooaja meistritiitli peaarhitekt peatreener Rainer Vassiljev. Segased lood on ka Bigbankis. Ent selgus saabub õige pea.

Kui Selveril on sellest hooajast lisaks kullale ka karikavõistluste hõbe olemas, siis Tartu jäi sel hooajal taas tiitlita. Kuigi nagu ütles Meelis Kivisild pärast finaali, on võrreldes eelmise aastaga edasminek märgatav. Toona saadi viies koht. «Balti liigas saime pronksi, eestikatel hõbeda. Päris läbikukkumiseks ei saa seda vist nimetada kuigi tiitlit ei tulnud. Äkki järgmisel hooajal võidame kõik tiitlid,» unistas Kivisild.

Bigbankil on järgmiseks aastaks kehtivad lepingud nelja noore mängijaga: Markus Uuskari, Stefan Kaibald, Robin Valting ja Mart Naaber. Ülejäänutega istutakse sel nädalal maha ja räägitakse läbi. Kindel lahkuja on kanadalasest diagonaalründaja Bradley Gunter.  

Kas teist aastat meeskonda juhendava Oliver Lüütsepa koht on ohus? Klubi juhi Alari Jõesaare sõnul klubi jätkab, ent kellaga ja kuidas, on lahtine. Suursponsor Bigbankiga on leping veel üks hooaeg. Enne tahetakse ka muud rahaasjad paika saada ja siis mängijatega rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles