Hävingule lähedal Kullamäe: meie rünnak on lukku pandud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond on Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias äärmiselt raskes seisus, kui Rapla Avis Utilitase vastu ollakse mängudega 0:2 kaotusseisus.

Tartu Ülikool on poolfinaalseerias Rapla vastu olnud raskustes just rünnakul. Kui avamängus visati 60 silma (Tartu kaotas 60:70), siis teises mängus suudeti vastaste korvi saata ainult 58 punkti (Tartu kaotas 58:71) väärtuses korve.

«Kaks mängu on meie rünnak väga lukku pandud, pluss meeste individuaalne ebakindlus,» rääkis tartlaste juhendaja Gert Kullamäe kohtumise järel meeskonna probleemidest.

«Lühidalt öeldes on nad meie mängu lukku pannud. See Rapla tahtmine on praegu väga hea. Aga see ei tähenda, et me peaksime alla andma. Seeria on kolme võiduni ja järgmine mäng on uuesti meie kodusaalis,» võttis Kullamäe mängu tõsiselt kokku.

Kolme võiduni mängitava seeria järgmine matš peetakse 4. mail Tartus. Kui vaja läheb neljandat mängu, siis see toimub 6. mail Raplas ja kui ka viiendat, siis sõidetakse 8. mail taas Tartusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles