Kergejõustiku MMil nähakse vahvat uuendust!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni MMi maskotid
Londoni MMi maskotid Foto: TWITTER / LONDON2017

4.-13. augustini Londonis peetava kergejõustiku MMi korraldajad andsid teada, et esimest korda maailmameistrivõistluste ajaloos pälvivad lisaks sportlastele medalid ka treenerid.

Tõsi, kui sportlased saavad tõusta poodiumile, siis juhendajaid eraldi autasustama ei hakata, vaid nende medalid antakse atleetidele. Autasu erineb sportlastele antavast medalist küll oma disaini poolest, aga vastavalt sportlase tegudele säilitavad nad oma värvi. 

Ideele treenerit tunnustada tuli Suurbritannia kergejõustikuliit. Medalikavandi loomisel kaasa aidanud Ksenija Balta konkurent, Suurbritannia kaugushüppaja Jazmin Sawyers ütles, et tegemist on ülla teoga.

«Sportlasena on poodiumil olemine väga eriline ja uhke hetk. Sa ei esinda ainult iseennast, vaid kõiki, kes on sind aidanud. Neid inimesi, keda tahaks poodiumile endaga kaasa võtta on väga palju, aga see on võimatu, seega on väga tore, et nüüd saab vähemalt üks abimees tunnustatud!» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles