Schumacheri ihufotograaf tunnistas kurba tõde (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: TONY GENTILE/REUTERS/Scanpix

12 aastat Michael Schumacheri ihufotograaf olnud Michel Comte tunnistas kurba tõde: ta ei tee oma heast sõbrast enam kunagi pilti. «Ma pole temalt küsinud, kas tohiksin temast pilti teha. Tahan mäletada teda tervena,» sõnas ta portaalile GALA.

63-aastane AFP fotograaf on aastaid töötanud Ferrari meeskonnaga ning nii sai ta tuttavaks ka vormelilegendi endaga. «Olen tema kõrval olnud üle tosina aasta. Töötasime koos kuni lõpuni,» rääkis Comte.

Lõpu all mõtleb piltnik teatavasti 2013. aastal Schumacheriga juhtunud õnnetust, kui sakslane suusatas Meribeli suusakuurordis väljaspool märgistatud radu ning kukkus peaga vastu kivi, mistõttu oli pikalt koomas. Vormelilegendi praeguse seisundi kohta pole palju teavet ja pessimistlikumad uudised räägivad lausa vegetatiivsest seisundist. Comte sõnul on Schumacheri kaitsmine esmatähtis. 

«Minu arvates on Sabine Kehm (Schumacheri mänedžer - toim.) teinud Michaeli kaitsmisel märkimisväärset tööd. Nii see peabki olema. Me peame Michaeli mäletama ja austama,» arvas Comte.

Samuti pole kolme ja poole aastaga Schumacherist ühtegi ametlikku fotot tehtud. Ka Comte pole soovinud kaamerat tõsta. «Tahan mäletada teda tervena.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles