Reali võitu oma silmaga tunnistanud Mart Seim: vägev!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Seim Madridi Reali kohtumisel
Mart Seim Madridi Reali kohtumisel Foto: INSTAGRAM/Martseim

Kui paljud teist tahaksid olla staadionil tunnistamas oma lemmikklubi dramaatilist võitu viimastel mänguminutitel? Aga hiilgavat triumfi jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalis? Tõstja Mart Seim teab, mis tunne see on. Lühidalt: vägev!

Kui üleeile õhtul nägi Seim oma silmaga Reali 3:0 võitu linnarivaali Madridi Atletico üle, siis eelmisel laupäeval tegi ta Santiago Bernabeu staadioni külastajana «debüüdi» mängul, kus Real sai tänu Marcelo 86. minuti kollile jagu Valenciast. Elu kaks esimest võimalust vahetult Reali mängu näha jätsid suure mehe hinge suure elamuse, mida sõnadesse panna raske.

«Vägev!» muheles Hispaanias viibiv Seim teisel pool telefonitoru. «Ega esimest kogemust ei olnudki ju tegelikult millegi varasemaga võrrelda. Aga sain sellise emotsiooni, mida olen kogenud ainult ise võisteldes! Ja teine mäng... see oli veel kaks korda vägevam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles