Margus Hunt leidis nipi, kuidas uue meeskonnaga kohaneda

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
: MARGUS HUNT, AMEERIKA JALGPALLUR  : TALLINN, EESTI, 24JAN15

Margus Hunt, ameerika jalgpallur. 

lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
: MARGUS HUNT, AMEERIKA JALGPALLUR : TALLINN, EESTI, 24JAN15 Margus Hunt, ameerika jalgpallur. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

NFL. Värske Indianapolis Coltsi mängumees Margus Hunt andis klubi koduleheküljele intervjuu, kus tunnistas, et tihedat konkurentsi ei pelga. Eestlane on enda sõnul kohanenud ning on leidnud nipi, kuidas meeskonnaga kohaneda.

«Siin on väga äge. Oleme iga päev treeningutel korralikult vaeva näinud. Kõik võistlevad, aga innustavad üksteist. Seni on olnud väga lõbus,» sõnas Hunt.

Kuigi Indianapolise klubi kasutab erinevalt Bengalsist samasugust kaitseformatsiooni, nagu Hunt õppis mängima ülikoolis, teeb eestlane väga palju kodutööd.

«Kaitseformatsioonide õppimiseks, millele praegu väga palju rõhku pööratakse, võtan tahvelarvuti ja vaatan eelmiste aastate mänge. Iga kord, kui midagi uut selgitatakse, saan iPadist vaadata, mis toimus ning üritan aru saada, kuidas mina sellises olukorras tegutsema peaksin»

Hundilt oodatakse kohalike ekspertide sõnul Coltsis kõvasti paremaid esitusi kui Cincinnatis veedetud aja jooksul. Ka koduleheküljel tuuakse välja, et eestlase toored oskused võivad klubile kasulikuks tulla, kui teda õiges rollis kasutatakse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles