Tänaku konkurent langes karjääri madalpunkti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon
Hayden Paddon Foto: DIEGO LIMA/AFP

Hyundai rallisõitja Hayden Paddon jõudis enda sõnul Argentina MM-rallil karjääri madalpunkti. Mullu Argentina ralli võitnud uusmeremaalane lõpetas sel aastal Argentina ralli kuuenda kohaga.

Paddoni ralli rikkus juba teisel katsel tehtud avarii, kus tema auto käis üle katuse. Seejärel pidi ta kaks päeva maadlema tehniliste probleemidega. Pärast rallit ütles Paddon emotsiooni pealt, et tegu on tema karjääri madalpunktiga. «Mullune võit oli minu karjääri tipphetk, kuid see ralli läks vastupidi. Tõeline madalseis. Peame palju tööd tegema.»

Tööd hakkab Paddon tegema Sardiinias, kus teda ootab ees kaks päeva kestev testiperiood. Kuna Paddoni sõidustiil erineb meeskonnakaaslastest Thierry Neuville’ist ja Dani Sordost, on testi eesmärk leida uusmeremaalasele sobiv seadistus.

«Meeskond ja insenerid on täielikult pühendunud ning aitavad mul auto saada selliseks nagu soovin. Sõidan palju auto tagaosaga ning see erineb teiste kuttide sõidustiilist. Ma ei ole nii sujuv kui Thierry. Oleme üritanud minu sõidustiili tema omaga sarnaseks saada, kuid sellest pole asja saanud,» ütles Paddon Autospordile.

MM-hooaeg jätkub 18. mail, mil antakse start Portugali rallile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles