Viis aastat töötuleiba maitsnud Diego Maradona leidis lõpuks uue ameti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona leidis uue töökoha
Diego Maradona leidis uue töökoha Foto: twitter

Jalgpallilegend Diego Maradona ei saa enam päevad läbi teha, mida ise tahab. Alates 2012. aastast töötu olnud argentiinlane sõlmis lepingu Araabia Ühendemiraatide teises liigas palliva Al Fujairah klubiga, teatab Daily Mirror.

1986. aasta maailmameistri senise treenerikarjääri nimekaimaks töökohaks oli Argentiina rahvuskoondise juhendamine aastatel 2008-2010. Mehe viimaseks mänguks selles ametis oli 2010. aasta MMi veerandfinaalis Saksamaalt saadud 0:4 koslep. Algselt plaanisid Argentiina vutijuhid küll Maradonaga lepingut pikendada, ent hiljem otsustati ühehäälselt, et edasi tuleks minna kohalike ebajumalata.

Maradona leidis seejärel endale sooja koha Dubai klubi Al Wasl FC eesotsas. Pärast 14 kuud kestnud treeneripõlve näidati kunagisele ründetähele aga ust. Al Wasl lõpetas hooaja liigas kaheksandana.

Seega on Maradona viis aastat tolnud töötu. Nüüd viivad teed teda tagasi AÜEsse. Al Fujairahi klubi langes mullu kodusest kõrgliigast välja ja ei suutnud tänavu teenida piletit tagasi kõrgeimasse ešeloni – esiliiga lõpetati neljandana, üheksa punkti kaugusel vajalikust teisest tabelireast.

Klubijuhid on otsustanud, et järgmisel hooajal tuleb meeskond nui neljaks taas kõrgliigasse kergitada ning nad usuvad, et just Maradona on õige mees seda vankrit vedama. Argentiinlasega sõlmiti aastane leping ning tuleval nädalal on kavas pressikonverents, kus vutilegend tutvustab oma nägemust Al Fujairahi tulevikust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles