Klopp Liverpoolile kandikul ulatatud võimalusest: pole üldse paha!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp tähistamas Liverpooli võitu Watfordi üle.
Jürgen Klopp tähistamas Liverpooli võitu Watfordi üle. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Kuigi Liverpool pani end eile mõneks tunniks keerulisse olukorda, andes kaardid võitluses Meistrite liiga koha pärast Manchester Unitedi kätte, ei võtnud United kingitust vastu ning kaotas 0:2 Arsenalile. See tähendab, et taaskord elatakse Liverpoolis teadmises, et kaks võitu tagaks järgmiseks hooajaks koha ihaldatud sarjas.

Viimases kahes mängus kohtub Liverpool esmalt West Ham Unitediga, kellega Inglismaa kõrgliigas viigistati esimeses mängus 2:2, FA Cupil võeti aga vastu 1:2 kaotus ning 0:0 viik. 21. mail peetavas liigahooaja viimases kohtumises ollakse vastamisi Middlesbrough’ga, kellest olid sügisringis 3:0 parem.

Pärast eilset 0:0 viiki Southamptoniga ütles meeskonna peatreener Jürgen Klopp, et esmalt keskendutakse mänguks West Hamiga. «Kui enne vajasime kolme võitu, siis nüüd vajame kahte võitu – see pole üldse paha! Loogiline oleks eelkõige West Hamile keskenduda. Nad tahavad hooaega hästi lõpetada ning neil pole pingeid peal,» ütles Klopp liigatabelis 12. positsioonil oleva meeskonna kohta.

«Te nägite West Hami ja Tottenhami mängu. Tottenham surus, neil oli vaja võita, kuid vasturünnakutega löödi neile väravad ning nad ei suutnud sellest välja tulla. Mõistagi me võitleme lõpuni. Rääkisin pärast eilset mängu poistega – ma ei tahtnud neilt pettumust ära võtta, aga meil oli ikkagi punkt rohkem kui enne mängu,» rääkis Klopp.

«Peame mängu Southamptoniga analüüsima, kuid üsna palju on juba tehtud. Teeme korra veel ning räägime siis ettevalmistusest West Hamiga,» jätkas Klopp.

Liverpool sõidab West Hamile külla 14. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles