Kontaveit loovutas nädalaga maailma edetabelis ühe koha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: MATTHEW STOCKMAN/AFP/Scanpix

Eelmisel nädalal karjääri kõrgeimale edetabelikohale tõusnud Anett Kontaveit loovutas täna avaldatud pingereas ühe koha ning asub 66. tabelireal.

Kontaveidist möödus 23-aastane sakslanna Annika Beck, kellel on Kontaveidist seitse edetabelipunkti rohkem.

Edetabeli esikolmikus muudatusi ei toimunud: jätkuvalt on maailma esireket Serena Williams (USA), teine Angelique Kerber (Saksamaa) ning kolmas Karolina Pliskova (Tšehhi). Küll aga tõusis tabelis neljandale kohale Stuttgardis Kontaveidile alla jäänud hispaanlanna Garbiñe Muguruza, kes on nüüd tabelis neljandal kohal.

Kaia Kanepi on ka selle nädala edetabelis 622. kohal, Maileen Nuudi parandas tabelis oma positsiooni koguni 34 kohta ning on nüüd maailma 1146. reket.

Meeste edetabelis on eestlastest parimal kohal Vladimir Ivanov, kes tõusis 19 positsiooni ning on 422. tabelireal. Jürgen Zoppi edetabelikoht on 476. (+1), Kenneth Raisma on maailma 676. (+1) reket.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles