Serbia peatreener: me pole pahad inimesed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Petrovic.
Vladimir Petrovic. Foto: SCANPIX

Serbia jalgpallikoondise peatreeneri Vladimir Petrovici sõnul ei tohiks inimesed eelmisel aastal Genovas Itaalia – Serbia EM-valikmängu ajal toimunud fännide mässust teha järelduse, nagu oleksid kõik serblased agressiivselt meelestatud.

«Meedia ja kogu maailm loob meist halva pildi,» lausus Petrovic. «Sarnaseid vahejuhtumeid on aset leidnud Bulgaarias ja Inglismaal pärast Birmingham – Aston Villa mängu.»

Petrovic ütles, et osaliselt on juhtunus süüdi keeruline majanduslik olukord. «Loodan, et midagi sellist enam ei juhtu, kuid mida selleks teha?» küsis ta. «Ajad on lihtsalt sellised. Serbias on suur töötus ja noorte inimeste lootus paremale tulevikule hakkab kustuma. Oma mõju avaldab maad räsinud sõda ja muud pinged. Viimase 10-20 aasta jooksul on meie riigis palju juhtunud. Vajame rohkem mõistmist. Me pole pahad  inimesed, kuid meist on maalitud halb pilt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles