Tänaku konkurent kihutab juba Portugalis uue kaardilugejaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon.
Hayden Paddon. Foto: Roni Rekomaa/Scanpix

Autoralli MM-sarjas Hyundai tiimi kuuluv Hayden Paddon võistleb juba Portugali rallil uue kaardilugeja Sebastian Marshalliga. Esialgu nägi plaan ette Marshalli liitumist Paddoniga augustikuisel Saksamaa rallil, kuid Paddoni tavapärase kaardilugeja John Kennardi puusavigastuse süvenemine ei luba tal enam ralliautosse istuda, kirjutab väljaanne Autosport.

Hyundai andis teada, et Kennardi vigastust süvendas veelgi eelmisel kuul peetud Argentina ralli, kus kihutati väga kehvadel teedel. Arstid andsid seetõttu kaardilugejale soovituse Portugalis mitte võistelda. Sardiinia ralliks peaks Kennard siiski tagasi olema ning istuma Paddoni kõrvalistmel kuni Soome rallini, mis toimub juulis.

Marshall on juba Paddoni ja Kennardiga koostööd teinud, muuhulgas on ta enda kanda võtnud suurema osa testitööst. Praegugi on britt koos Paddoniga Sardiinias testimas. «Uudis on Johnile karm. Olen isegi vigastatud olnud ja tean, kui raske on autost välja astuda. Aga ta on selline võitleja, et tuleb Sardiinia ralliks kindlasti tagasi,» sõnas Marshall Autospordile.

«Minu seisukohast tähendab see, et mu elu esimene WRC-ralli koos Haydeniga jõuab kätte oodatust varem ja see on minu jaoks äärmiselt põnev. Olen Portugalis paar korda võistelnud ja naudin seda rallit,» sõnas Marshall. Paddoniga on nad varem koos võistelnud, lõpetades Hyundai i20 R5-autol märtsikuise Sanremo ralli teisel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles