Deniss Karpak on Finni EM-il esimeste võistlussõitude tulemusel 17. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Robert Deaves

Prantsusmaal Marseille’s toimuvad Finn klassi Euroopa meistrivõistlused said eile alguse karmides oludes. Deniss Karpaki avapäeva võtab kokku 17. positsioon.

Eile hommikul puhus mistraal Marseille’s kiirusega kuni 19 m/s ja sellistes tingimustes purjetajad merele ei pääsenud. Pärastlõunaks oli tuul piisavalt järele andnud, et võimaldada lõpuks võistlussõitudega alustada, kuigi ulatus iiliti endiselt kiiruseni 15 m/s.

Meie purjetaja Deniss Karpak (KST) sai avapäeva sõitudest kirja 20. ja 16. resultaadi, mis viivad ta hetkel kokkuvõttes 17. reale. Kahe sõiduvõiduga juhib võistlust britt Edward Wright.

Laupäeva hommikuni peetakse avaseeria sõite, millele järgnevad pärastlõunal finaalid: poolfinaalis stardivad avaseeria järel 4.-10. kohal olevad seitse võistlejat, selle järgnevas finaalis aga võistlevad avaseeria kokkuvõttes 1.-3. kohal olnud paadid ning poolfinaali kaks parimat. Regati 1.-10. koha lõpptulemused selguvad puhtalt poolfinaalis ja finaalis saavutatud tulemuste alusel.

EM-i kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Matek, LTT, Eesti Meedia ja Strand. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles