Hispaania meedia teatab: Liverpool kaotab oma parima mängija Barcelonale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli suurim staar Philippe Coutinho on FC Barcelona huviorbiidis.
Liverpooli suurim staar Philippe Coutinho on FC Barcelona huviorbiidis. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Hispaania spordimeedia annab teada, et FC Liverpooli jalgpallimeeskonna suurim staar Philippe Coutinho siirdub suvel FC Barcelona ridadesse. Väidetavalt on Coutinho oma nõusoleku juba andnud.

Coutinho on sel hooajal pidanud Premier League’is 27 kohtumist, mille jooksul ta on löönud 10 väravat. Need esitused on ta tõstnud selgelt FC Barcelona huviorbiiti.

Barcelonas baseeruv ajaleht Sport kirjutab, et Kataloonia tipptiimi ametimehed on asunud juba Coutinho esindajatega pidama mitteametlikke läbirääkimisi. Pikemas plaanis nähakse Coutinhos asendajat meeskonna legendile Andres Iniestale.

Sama ajaleht väidab, et Liverpool soovib 24-aastase brasiillase eest saada vähemalt 91 miljonit eurot. See teeks Coutinhost läbi aegade kalliduselt neljanda mängija. Rohkem on makstud ainult Paul Pogba, Gareth Bale’i ja Cristiano Ronaldo eest.

Briti meedia kirjutab samal ajal, et Liverpool teeb kõik endast oleneva, et ründavat poolkaitsjat enda ridades hoida. Alles talvel sõlmis Coutinho ka tiimiga lepingupikenduse.

Liverpool tegi uue kontrahtiga Coutinhost klubi läbi aegade suurima palgaga mängija. Uude lepingusse ei pandud muuhulgas sisse ka väljaostuklauslit.

BBC teatel teenib Coutinho lepingu kohaselt nüüd 175 000 eurot nädalas. Võrreldes eelnevaga suurenes brasiillase teenistus kaks korda. Antud lepingu pikkuseks on 5 aastat.

Samal ajal kirjutab Mundo Deportivo, et Barcelona kavatseb meeskonda veelgi täiendada. Kindlasti soovitakse suvel lahti saada Arda Turanist. Türklase võimaliku asendajana nähakse praegu PSG ridades mängivat Angel Di Mariat. Silm on peale pandud ka Dortmundi Borussia staarile Marco Reusile ning Sevilla tähele Vitolole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles