Milano Inter sai pärast Mourinho lahkumist juba üheksanda peatreeneri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interi jalgpallimeeskond
Milano Interi jalgpallimeeskond Foto: LaPresse/Spada/LaPresse/Spada

Itaalia kõrgliigas mängiv Milano Inter vallandas eile peatreeneri Stefano Pioli, kes jõudis klubi juhendada kõigest pool aastat.

51-aastane Pioli vahetas möödunud aasta novembris välja Frank de Boeri ning pidi lepingu järgi meeskonda juhendama kuni 2018. aasta juunini. Tema ametikohustused võtab kõrgliiga viimaseks kolmeks mänguks üle Interi noortemeeskonna treener Stefano Vecchi.

Pärast praeguse Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho lahkumist klubist 2010. aastal on Interil olnud nüüd juba üheksa peatreenerit.

Kolm mängu enne liigahooaja lõppu on Inter Itaalia kõrgliigas seitsmendal kohal, jäädes AC Milanist ja viimasest Euroopa liiga kohast maha kolme punktiga. Viimases seitsmes mängus pole Inter võidupunkte kirja saanud.

«Aitäh Stefanole tema pühendumuse ja raske töö eest viimasel poolel aastal. Klubi alustas nüüd ettevalmistust uueks hooajaks,» kirjutas Inter ametlikus teadaandes.

Stefano Pioli. Foto: Reuters/Scanpix
Stefano Pioli. Foto: Reuters/Scanpix Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles