Juventus trügib jõuga suurte poiste mängumaale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon (vasakult) võib koos Dani Alvese ja Claudio Marchisioga rõõmustada, sest koht Meistrite liiga finaalis on tagatud.
Gianluigi Buffon (vasakult) võib koos Dani Alvese ja Claudio Marchisioga rõõmustada, sest koht Meistrite liiga finaalis on tagatud. Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

MEISTRITE LIIGA. Suurtest jalgpalliklubidest rääkides loetletakse ikka üles Madridi Real, FC Barcelona, Müncheni Bayern ning Inglismaa hiiud. Itaalia kohta öeldakse enamasti, et sealne klubijalgpall on püsivalt allakäigutrepil. Selline mõtteviis ei sobi aga Torino Juventusele, kes üritab jõuga trügida nimetatud suurte sekka.

Torino klubi on parasjagu teel kuuenda järjestikuse Itaalia meistritiitli poole. See aga ei rahulda enam klubi omanikeks olevat autotöösturitest Agnellide perekonda. Raha on meeskonda investeeritud. Nüüd tahetakse ka tulemust. Ja tulemust on vaja kõige suuremal areenil ehk Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles