Pommirünnakus vigastada saanud Bartra naasis Borussia treeningutele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Bartra saab taas pärast kuu pikkust mängupausi täiskoormusel treenida.
Marc Bartra saab taas pärast kuu pikkust mängupausi täiskoormusel treenida. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi kaitsja Marc Bartra on naasnud treeningutele pärast kuu pikkust pausi, kui ta Meistrite liiga veerandfinaalmängu eel Monacoga Saksamaa meeskonda vedanud bussis pommirünnaku tagajärjel vigastada sai.

26-aastane hispaanlane käis pärast kõnealust juhtumit operatsioonil, kuna tema parema käe randmes oli luumurd. Lisaks tungisid mitmed võõrkehad endise Barcelona mängija käe sisse, sest plahvatuse tulemusena purunes bussis aken.

Esimene täismahus treening toimus Bartra jaoks eile, millest andis mees ka sotsiaalmeedia vahendusel teada. «Ma olen nädalaid seda aega oodanud, saan nüüd jälle rõõmu tunda,» postitas Hispaania koondislane oma Instagrami kontole.

Borussia asub Saksamaa Bundesligas praegu 60 punktiga kolmandal kohal, jäädes kuue silmaga maha RB Leipzigist ning 16 punktiga juba tiitlivõidu kindlustanud Müncheni Bayernist. Seejuures ootab neid 27. mail ees Saksamaa karikafinaalmäng, kus minnakse vastamisi Frankfurdi Eintrachtiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles