Madridi Real seisab ajaloolise saavutuse lävel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isco (esiplaanil) ja Sergio Ramos võivad rõõmustada - Madridi Real on teist aastat järjest ja viimase nelja aasta jooksul kokku kolmandat korda Meistrite liiga finaalis.
Isco (esiplaanil) ja Sergio Ramos võivad rõõmustada - Madridi Real on teist aastat järjest ja viimase nelja aasta jooksul kokku kolmandat korda Meistrite liiga finaalis. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

MEISTRITE LIIGA. Tänapäeva Meistrite liiga ei ole kunagi näinud meeskonda, kes suudaks oma tiitlit kaitsta. Madridi Realist sai läbi ajaloo viies klubi, kellel on võimalus finaalis see seeria lõpetada.

Madridi Atletico pani poolfinaalis linnarivaali küll kõva surve alla, kuid kahe mängu kokkuvõttes marssis Real koondtulemusega 4:2 finaali. Kordusmäng läks küll skooriga 2:1 Atleticole.

1992. aastal brändimuutuse läbi teinud Meistrite liigas on seejärel tiitlikaitsjana finaali jõudnud AC Milan, Amsterdami Ajax, Torino Juventus ja Manchester United. Kõik nimetatud tiimid lahkusid nendes mängudes väljakult aga kaotajana.

Kas Realil õnnestub needus murda, selgub juba 3. juunil Cardiffis. Finaalis ootab valitsevat meistrit ees Juventus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles