Galerii: Pärnust esimeses pronksimatšis Tartule vastast polnud

Viljar Voog
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Midagi pole parata: Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna saatus koduses meistriliigas on tänavu mängida pronksile. Esimeses medalimatšis alistati külalised Pärnust kindlalt 72:54

Tartlased ei andud Pärnu võistkonnale täna mingit lootust: juba avaveerand võideti 24:15 ning edasi hoiti lihtsalt turvalist vahet. Lõpuks said need ustavad Tartu toetajad, kes vaatamata pronksile mängimise pettumusest ja tööpäeva õhtul toimunud mängust saali tulid, nautida 72:54 võitu.

Tartul said täna mänguaega kõik mänguks üles antud korvpallurid – sealjuures minuti jagu ka Kent-Kaarel Vene. Meeskonna resultatiivseimana tõi Janari Jõesaar 19 punkti, Dominykas Milka lisas 12 silma. Ülejäänud mängumehed, ka katkise sõrmeluuga suisa 17 minutit mänginud Janar Talts, leppisid ühekohalise skooriga.

Pärnakate parimana tõi Edvinas Seskus 14 punkti. Meeskonna kapteni Reinar Halliku kontole kogunes kaheksa silma, sealjuures tabas ta kaugviskeid vaid ühe neljast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles