Jose Mourinho: Euroopa liiga võit oleks imeline

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho ilmselt mõistab, et tema meeskonnal täna vedas.
Jose Mourinho ilmselt mõistab, et tema meeskonnal täna vedas. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/SCANPIX

Manchester United hoidis kümne küünega kinni Euroopa liiga finaalikohast. Kuigi Celta Vigo meeskonnal oli veel 96 mänguminutil võimalus lüüa otsustav värav, oli saatusejumalanna seekord inglane. Kahe mängu kokkuvõttes jäi United peale 2:1.

«Me olime esimeses mängus parem meeskond, aga me ei suuda kunagi matše tappa. Me ei löö väravaid võrdeliselt meie võimalustega,» võttis üle kahe nädala peetud lahingu telekanalile BT Sport kokku Unitedi peatreener Jose Mourinho «Kodus oli juba väga avatud mäng, surve oli meie peal.»

Portugallasel jagus kiidusõnu nii enda meestele kui ka Celta mängijatele: «Neil puudus igasugune kohustus ja pakkusid meile väga keerulise lahingu. Kannatasime lõpuni ja kuni viimase hetkeni oli mängu saatus veel lahtine. Poisid andsid endast kõik ja mul on nende üle väga hea meel.»

United kohtub nüüd Euroopa liiga tiitlimatšis Stockholmis Amsterdami Ajaxiga, kes oli kahe mängu kokkuvõttes 5:4 parem Lyoni Olympique'ist. Mourinho on rahul: «Pärast 14 mängu oleme finaalis. Kui me Euroopa liiga võidame, olen ma enam kui rahul. See oleks imeline.

Ajax teeb meie elu raskeks. Nad on noor ja tugev meeskond ning lõpetavad oma liiga juba sel nädalavahetusel ja saavad 12 päeva puhata. Meil on selle aja jooksul veel kolm mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles