UFC boss kavatseb kiirendada läbirääkimisi oodatava supermatši teemal

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA-võitleja Conor McGregor.
MMA-võitleja Conor McGregor. Foto: Julio Cortez / AP / Scanpix

UFC võitlussarja boss Dana White märkis, et kavatseb kiirendada läbirääkimisi pikalt arutluse all olnud poksimatši teemal, mille järgi kohtuksid omavahel vabavõitluse staar Conor McGregor (28) ning karjääri lõpetanud poksiäss Floyd Mayweather (40).

White’i sõnul loodab ta McGregoriga kokkuleppele jõuda hiljemalt selleks pühapäevaks, enne kui ta alustab läbirääkimisi Mayweatheri tiimiga, kirjutab ESPN. «Kavatsen selle plaaniga ühele poole jõuda hiljemalt pühapäevaks, pärast mida alustan läbirääkimisi Mayweatheriga,» rääkis White. «Kui kõik sujub plaanipäraselt, siis võib kõnealune kohtumine tõesti peagi päriselt toimuda,» sõnas ta.

«Sellegipoolest on mul vaja Mayweatheri meeskonnaga kohtuda, mistõttu ei saa veel garanteerida, et kokkulepe kindlalt sünnib,» lisas White. UFC boss kavatseb Mayweatheri tiimiga maha istuda tuleval esmaspäeval, lisades, et tunneb end «üsna hästi», mis puudutab võimalikku matši toimumist. «Ma ei saa lihtsalt sellist võimalust käest lasta,» tunnistas White.

Poksimatši korraldaja sõnul on McGregor valmis Mayweatheriga vastamisi minema ligi 75 miljoni dollari suuruse palgapäeva nimel. Seevastu Mayweatheri tingimus oleks 100 miljonit dollarit. «Lubasin Conorile, et annan endast kõik, mis puudutab matši võimalikku toimumist,» lisas White.

Floyd Mayweather. / Steven Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix
Floyd Mayweather. / Steven Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles