Kolmandas kurvis raja kõrvale jäänud Alonso läks vabatreeningu ajal padelit mängima

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (paremal)
Fernando Alonso (paremal) Foto: Instagram

Vormel-1 Hispaania GP esimene vabatreening lõppes kahekordsele maailmameistrile Fernando Alonsole (McLaren-Honda) juba kolmandas kurvis. Selleks, et vajalik füüsiline koormus ikkagi kätte saada, otsustas Alonso aia taha läinud vabatreeningu ajal mängida padelit.

BBC kirjutab, et Alonso läks pärast mootoririket otsejoones hotelli. Veidi hiljem, kui vabatreening veel kestis, lisas Alonso pildi sotsiaalmeediasse, kus poseerib padeliväljakul. «Keha tuleb aktiivsena hoida,» kirjutas ta pilti juurde.

Pärast padelitreeningut tegi Alonso Instagrami uue postituse. «Tagasi rajal. Tund ja 15 minutit treeningut kompenseerisid need vähesed ringid vabatreeningul. Olen teiseks vabatreeninguks valmis ning vormis,» kirjutas Alonso.

Meeskonna sõnul lakkas mootor töötamast õlilekke tõttu. Teiseks vabatreeninguks pannakse Alonso vormelile uus jõuallikas ning eks näis, kuidas see vastu peab. Teatavasti on Alonso pidanud kõik senised etapid just mootoriprobleemide tõttu katkestama.

Loe, kuidas lõppes Hispaania GP esimene vabatreening.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles