Venelased saavad hoki MMil abiväge, kuid Ovetškin jääb vigastuse tõttu eemale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Ovetškin (nr 8) Venemaa hokikoondise särgis.
Aleksandr Ovetškin (nr 8) Venemaa hokikoondise särgis. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Venemaa on tänavust jäähoki MMi alustanud nelja võiduga ning juhib 11 punktiga ka A-alagruppi. Eile teatas Venemaa jäähokiliit, et koondisega liituvad veel Washington Capitalsi mängijad Dmitri Orlov ning Jevgeni Kuznetsov. 31-aastane Capitalsi ründaja Aleksandr Ovetškin peab aga vigastuse tõttu MMist loobuma.

Ovetškin on Venemaa koondise eest mänginud 11 MMil, kuid tänavu tuleb tal põlvevigastuse tõttu tiitlivõistlusest loobuda. «Ovetškin oli valmis meeskonnaga liituma, nagu alati, kuid ta ei taha kaasvõitlejaid vigastuse pärast alt vedada. Ta mängis niigi NHLi play-off'e läbi valuvaigistavate süstide,» kirjutas Venemaa hokiliit pressiteates.

«Te kõik teate, et Aleksandr on alati esimeste hulgas, kes kinnitab koondisega liitumist. Kutsusin ta ka sel korral koondisesse, kuigi teadsin, et ta sai vigastada. Siiski tunneb ta, et ei saa meeskonda praeguses seisundis aidata. Olen tänulik, et ta nii otsekohene on,» kommenteeris Venemaa koondise peatreener Oleg Znarok olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles