Rasham Suarez pärast kaotust: Kalevi publik polegi nii hullumeelne

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Korvpallimeistrivõistluste finaalseeriat asus juhtima BC Kalev/Cramo, kui alistas Rapla AVIS Utilitase 72:52 (30:32). Esimesel poolajal võimsalt korvi all tegutsenud Rapla jõud rauges teisel poolajal. Rapla mängija Rasham Suarezi sõnul tuleb kaotus unustada ning mõtted juba uuele kohtumisele suunata.

«Treener ütles meile teisel poolajal, et kui taha jääme, mõtleme kaitsest lähtuvalt. Aga seejärel ei läinud ka visked. Nad said ette ning me ei suutnud mitte kuidagi end tagasi mängu tuua,» ütles Suarez pärast mängu.

«Proovid, mis sa proovid. Ometi on see ainult üks kohtumine. Peame maha rahunema, järgmine mäng on laupäeval ning alustame otsast. Unustame negatiivse, mängime edasi. Seejuures, Kalevi publik polegi nii hullumeelne,» jätkas Suarez.

Kalevlase Timo Eichfussi sõnul tuldi pärast kaotatud avapoolaega teist poolaega mängima teistmoodi ning see tõi edu. «Esimesel poolajal polnud meil laud kontrolli all, tegime vist vaid ühe kiirrünnaku, aga siis tegime ka pallikaotuse. Teisel poolajal saime laua kontrolli alla ning saime mängu jooksma,» tõdes Eichfuss.

«Rapla sai 6-7 ründelauda juba esimesel veerandajal kätte ning neil oli 10 viset rohkem. Kui saime ise ründelauad kätte, siis hakkas toimima. Kui saad ründelaua kätte, siis kunagi ei tea, mis juhtub. Vahel saad ühe viske rohkem! See oli alles esimene mäng ning seeria kestab siiski nelja võiduni. Nemad teevad oma järeldused ning alustame uuesti nullist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles