Video: hull kolmene jättis Wizardsi finaalilootused ellu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Wall mängu saatuse otsutanud viskel.
John Wall mängu saatuse otsutanud viskel. Foto: Rob Carr/AFP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA on võistlustulle jäänud veel viis meeskonda. Juba on selge, et läänekonverentsi tšempioni selgitavad Golden State Warriors ja San Antonio Spurs. Kes tuleb aga idas vastaseks Cleveland Cavaliersile? Washington Wizards alistas koduväljakul Boston Celticsi 92:91 ja viis seeria otsustavasse mängu.

Idakonverentsi poolfinaalseeria kuuenda mängu saatus otsustati viimase kümne sekundiga. Esmalt sai Celticsi mees Al Horford 89:89 viigiseisult vabalt visata keskpositsioonilt ning võrk sahises. Wizardsi kangelaseks kerkis John Wall – kella oli käia veel 3,5 sekundit, kui Wall tabas 8,5 meetrilt ja üle Avery Bradley käte kaugviske. Viimase rünnaku võimalus jäi küll veel Celticule ja selle lühikese ajaga mängis end viskele Isaiah Thomas, ent pall rõngast üles ei leidnud.

Võitjate resultatiivseim oli Bradley Beal 33 punktiga, Hall lisas 26 silma. Celticsi parimana tõid Avery Bradley ja Thomas mõlemad 27 punkti.

Seni on seerias kõik kohtumised võitnud kodumeeskond. Seitsmes ja viimane mäng peetakse esmaspäeval Bostonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles