Olerex sai Eesti Jalgpalli Liidu suurtoetajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondislane Ats Purje, taustal Olerexi reklaamtahvel
Eesti koondislane Ats Purje, taustal Olerexi reklaamtahvel Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti kütusefirma Olerex on tänavu Eesti Jalgpalli Liidu suurtoetaja ja ametlik kütusepartner.

«Kui meie ehitame üles Eesti jalgpalli ja sellega seonduvat jalgpallikultuuri, siis samamoodi on oluline toetada Eesti ettevõtteid, sest nemadki ehitavad erinevates sfäärides üles oma kultuuri,» kommenteeris Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

«Olerex on järjekordne Eesti ettevõte meie toetajate hulgas ja selle üle on mul väga hea meel. Kõik Olerexis tankijad toetavad Eesti jalgpalli,» lausus Pohlak.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on eriti hea meel sõlmida koostööleping Eesti Jalgpalli Liiduga Eesti koondise suurepäraste tulemuste taustal.

«Jalgpall on Eesti harrastatuim spordiala ja usume, et Eesti jalgpall murrab end läbi maailmatasemele,» lausus Moppel.

Jalgpalliliit on sõlminud Olerexiga sponsorlepingu aastaks, see annab kütusemüüjale koha alaliidu suurtoetajate seas, kus on ees ootamas Triobet, A. Le Coq, Nike ja Estonian Air. Jalgpalliliidu peatoetaja on LHV Pank.

Nagu märkis jalgpalliliidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht, on ettevõtete hulgas huvi toetada jalgpalli tuntav. See on seletatav nii vuti kui spordiala atraktiivsusega, suure harrastajatearvuga, kus leidub paljude firmade kliente, kui ka vuti kollektiivse ja ühiskondliku mõõtmega, mida toetavad rahvuskoondise head mängud.

Eesti Jalgpalli Liit on Eesti suurim spordiorganisatsioon, kus on üle 30 töötaja. Jalgpall on Eesti harrastatuim spordiala - registreeritud jalgpallureid on 13 898, kuid ühtekokku tegeleb regulaarselt vutimänguga ligi 20 000 Eesti inimest.

Olerex on 1994. aastal asutatud kodumaise kapitaliga kütusefirma, mis pakub tööd 269 inimesele. Ettevõttel on 44 jaama üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles