M-Spordi boss: Tänak on Portugali ralli eel enesekindlusest tulvil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson ja Ott Tänak.
Malcolm Wilson ja Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sari jätkub18.-21. maini peetava Portugali ralliga. Sel hooajal võistkondlikus arvestuses liidrikohta hoidev M-Spordi meeskond läheb kõrgeid kohti jahtima ka Portugali. M-Spordi bossi Malcolm Wilsoni sõnul on poodiumile võimelised sõitma nii Sebastien Ogier, Ott Tänak kui ka Elfyn Evans.

«Sebastien on sel võistlusel pakkunud alati häid tulemusi. Ott ja Elfyn on Argentina rallil näidatud suurepäraste tulemuste järel enesekindlusest tulvil,» rääkis Wilson M-Spordi kodulehel.

«Kõik on valmis suurepäraseks ralliks. Kuigi sisuliselt kõik on võimelised esikoha eest heitlema, siis keskendume ka meie esikoha saavutamisele,» lisas Wilson.

«Portugali ralli on selline võistlus, mida sisuliselt kõik ootavad. Seal valitseb täiesti unikaalne atmosfäär. Sealjuures on Portugali rallifännid on kirglikumad ja asjatundlikumad maailmas. Nad tõesti tunnevad mootorisporti hästi,» usub Wilson, et Portugali rallist saavad kõik tõelise elamuse.

MM-sarja üldseis Portugali ralli eel:

  1. Sebastien Ogier 102 punkti
  2. Jari-Matti Latvala 86
  3. Thierry Neuville 84
  4. Ott Tänak 66
  5. Dani Sordo 51
  6. Elfyn Evans 42
  7. Craig Breen 33
  8. Hayden Paddon 33
  9. Kris Meeke 27
  10. Juho Hänninen 15
  11. Andreas Mikkelsen 12
  12. Stephane Lefebvre 10
  13. Teemu Suninen 5
  14. Jan Kopecky 4
  15. Pontus Tidemand 4
  16. Stephane Sarrazin 2
  17. Mads Östberg 2
  18. Bryan Bouffier 1
  19. Yohan Rossel 1
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles