Kontaveit võib Roomas kohtuda maailma värske esireketiga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Peter Klaunzer/AP

2,7 miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga Rooma tenniseturniiril põhitabelisse jõudnud Anett Kontaveit kohtub turniiri avaringis Saksamaa tennisisti Andrea Petkoviciga (WTA 75). Edu korral kohtuks eestlanna teises ringis aga maailma värske esireketi Angelique Kerberiga!

Kontaveit alistas Rooma turniiri kvalifikatsiooni avaringis 6:2, 4:6, 6:1 slovakitari Jana Cepelova (WTA 86.), otsustavas kohtumises alistas ta kolumbialanna Mariana Duque-Marino (WTA 98.). 3:6, 6:2, 7:5. 

Samuti kvalifikatsiooniturniirilt alustanud Petkoviciga pole Kontaveit varem kohtunud. Kohtumine peetakse teisipäeval.

Kontaveit sõnas ETV spordisaatele, et Petkovici vastu võib oodata taas head sooritust. 

«Olen kaks pikka mängu, füüsiliselt väga rasket mängu võitnud. Ma arvan, et see on väga positiivne. Homme on vaba päev ja ülehomme uus mäng. Ei ole Petkovici vastu mänginud, aga ta tuli samamoodi kvalifikatsioonist. Usun, et ta on mängitav, aga kõik vastased on väga tugevad. Ega lihtsamaks ei lähe midagi.»

Kohtumise võitjat ootab 32 parema hulgas esmaspäevases värskes edetabelis maailma esireketi kohale tõusnud sakslanna Angelique Kerber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles