Puusta lõpetas RS:X EM-i 15. kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Pedro Martinez/Sailing Energy/World Sailing

Purjelauaklassi RS:X täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused Prantsusmaal Marseille’s lõppesid meie parimale olümpiasurfarile Ingrid Puustale 15. kohaga.

Äärmuslikult tormistes ja vaiksetes tuuleoludes möödunud võistlusnädal võimaldas naiste laevastikul pidada avaseerias 8 sõitu, kus Ingrid Puusta (NYCS) finišeeris 29., 12., 37., 19., 35., 16., 11. ja 16. resultaadiga ning lõpetas EM-i kokkuvõttes 15. kohaga.

Finaalsõidus otsustati esikolmiku järjestus järgmiselt: esikoha võitis poolatar Zofia Noceti-Klepacka, teiseks tuli venelanna Stefania Elfutina ja kolmandaks purjetas hongkonglanna Hei Man Chan.

RS:X EM-i formaat: esmaspäevast reedeni peeti avaseeria sõite, millele järgnesid laupäeval finaalid. Veerandfinaalis olid stardis avaseeria tulemusel selgunud 12 parimat, edasi poolfinaali pääsesid veerandfinaali 6 parimat ning finaalis olid vastamisi poolfinaali 3 parimat. Need sportlased, kes avaseeriast veerandfinaali ei kvalifitseerunud, sõitsid laupäeval ühe viimase võistlussõidu.

EM-i kodulehekülg: http://www.rsxclass.org/europeans2017/

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Matek, LTT, Eesti Meedia ja Strand. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles