Video: Warriors pööras parima mängija kaotanud Spursi vastu suure kaotusseisu võiduks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio Spursi ääremängija Kawhi Leonard (esiplaanil) ei saanud meeskonda lõpuni aidata.
San Antonio Spursi ääremängija Kawhi Leonard (esiplaanil) ei saanud meeskonda lõpuni aidata. Foto: Thearon W. Henderson/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA alistas mullune finalist Golden State Warriors läänekonverentsi finaali avamängus kodusaalis 113:111 San Antonio Spursi. Seejuures tuldi välja 25-punktilisest kaotusseisust ja pöörati see võiduks.

San Antonio kaotas teisel poolajal oma liidri Kawhi Leonardi, kes tegi vastaste keskmängija Zaza Pachulia jalale maandudes taas liiga juba varemgi vigastatud hüppeliigesele ja pidi väljakult lahkuma. 24 minutit mängida jõudnud Leonardi arvele jäi sellegipoolest 26 punkti, kaheksa lauapalli ja kolm korvisöötu. Meeskonna parimaks kerkis lõpuks 28 punktiga LaMarcus Aldridge, Manu Ginobili lisas 17 punkti.

Warriorsi võidus mängis suurt rolli 34 punkti visanud Kevin Durant, kes tõi oma punktidest 12 kolmandal veerandajal. Raskes seisus järjest kümme punkti visanud ja Warriorsi Spursile järele vedanud Duranti polnud siiski kodumeeskonna suurim korvikütt, sest selleks kerkis 40 silma kogunud Stephen Curry. Kehv päev oli aga Warriorsi superkolmiku kolmandal liikmel Klay Thompsonil, kes tabas väljakult vaid kaks viset üheteistkümnest ja piirdus kuue punktiga.

Hüppeliigest vigastanud Kawhi Leonard pidi väljakult varakult lahkuma. FOTO: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix
Hüppeliigest vigastanud Kawhi Leonard pidi väljakult varakult lahkuma. FOTO: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix Foto: Kyle Terada/USA Today Sports
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles