Üle seitsme aasta taas kaarti lugev Olaf Suuder: vanuse ülempiiri pole ju keegi kehtestanud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olaf Suuder
Olaf Suuder Foto: TV.Motors24.ee

Järgmisel nädalavahetusel sõidetaval Harju rallil teeb oma tagasituleku 44-aastane legendaarne telemees Olaf Suuder, kes loeb kaarti Siim Plangile. Mitsubishi Lancer Evolutioniga startiv ekpiaaž on jõudnud koos teha ka ühe testi Luhamaal.

«Juhtus nii, et Urmas Roosimaa ei saanud tulla ning ta juhatas mind Olafini. Hetkel on see planeeritud ühekordse projektina,» ütles Plangi Postimehele. Ulmelisi eesmärke Plangi Harju ralliks endale ei sea, kuid realistlikult võttes tõdeb, et absoluutarvestuse viie parema sekka jõudmine võiks olla ekipaažile jõukohane. «Võiks esikolmikusse isegi tulla, aga pikk paus on vahel olnud, Olafil veel pikem. Kõik on veel suhteliselt lahtine ning kindlat eesmärki polegi veel seadnud.»

Kuigi Suuder on füüsiliselt tõesti rallist kaua eemal olnud – viimase võistlusstardi kaardilugejana tegi ta 2010. aastal –, on ta pidevalt rallimaailmas toimuvaga end kursis hoidnud. «Olen hinges alati rallidel kohal olnud. Analüüsisin seda pakkumist ning mõtlesin, et pean ikka väga laisk olema, et seda mitte vastu võtta,» ütles Suuder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles