Eesti maadleja soovib Austraaliat Tokyo olümpial esindada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Lehtmets
Ando Lehtmets Foto: Facebook

Eestlasest maadleja Ando Lehtmets loodab pääseda 2020. aasta Tokyo olümpiale. Olümpiale pääsedes esindaks ta mitte Eestit, vaid hoopis Austraaliat, kirjutab Southern Gazette.

Lehemets võitis tänavu kuni 71 kilogrammi kaaluvate sportlaste seas Austraalia meistrivõistlused. Tema treeneri Jadranko Tesanovici sõnul oodatakse nüüd Austraalia spordiministrilt Lehemetsale toetust, misjärel hakkaks sportlane juba täiel rinnal olümpiaks ette valmistuma.

«Praegu peaks see lihtsam olema, sest ta on riiklikul tasandil võitnud kuldmedali. Ta on lojaalne ja lahke spordiinimene, ta on tagasihoidlik ja lastele hea eeskuju,» kiitis Tesanovic eestlast.

Lehemets on Austraalias elanud kolm aastat ning armastab sealset elu. «Maadlus on meeskonnatöö. Sa pead andma endast parima, et olla parim. Kuid vajad siiski ka kaaslasi, sest üksinda ei ole võimalik seda teha,» ütles Lehemets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles