Postimehe ajakirjanik tegutseb Elva rattapäeval põnevas ja uudses ametis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pullerits
Priit Pullerits Foto: Erakogu

Pühapäeval toimuval Filter Maanteekarikasarja teisel etapil paneb end uues rollis proovile Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits. Sportlaste suhtes kriitilisi, mõnede meelest liigselt enda arvamust peale suruvaid artikleid kirjutanud Pullerits tegutseb suurte traditsioonidega rahvaspordiüritusel tervisesõidu rühmajuhina.

Tegemist on algajate grupiga, mis on mõeldud eelkõige neile ratturitele, kelle treenitus pole kõige parem või kes teevad alaga tutvust ja pelgavad seetõttu suures grupis sõita. Rühmajuht Pullerits koordineerib seltskonna tööd, juhendab algajaid rattureid ja hoiab tempot jõukohasena. Tervisesõidule on oodatud ka mägiratast omavad rattasõbrad.

Tänavu on iga Filter Maanteekarikasarja etapi tervisesõidul rühmajuhiks avalikkusele tuntud inimene. Kuusalus peetud avavõistlusel tegutses selles rollis tuntud telenägu ja Filter Maanteekarikasarja patroon Hannes Hermaküla.

Filter Elva Rattapäeval saab valida 87 ja 44 km pikkuste etappide vahel. Stardi- ja finišilinnak on viidud linna teise serva Saint-Gobain Sekurit hoone juurde aadressil Kirde 2. Muudatus tehti turvalisuse huvides, sest senimaani oli kilomeeter enne finišit raudteeülesõit.

Eelmisel aastal võitis Filter Elva Rattapäeva Norman Vahtra (Rein Taaramäe Rattaklubi). Soodushinnaga eelregistreerimine lõppeb täna südaööl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles