Rulasport võeti ametlikult EOK katuse alla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 2017 rula finaalid.
Simple Session 2017 rula finaalid. Foto: Sander Ilvest

Eesti Olümpiakomitee (EOK) täiskogu kinnitas oma uueks liikmeks Eesti Rulaliidu.

Eesti Rulaliit on rahvusvahelise katusorganisatsiooni International Skateboarding Federation liige ning tegeleb nii rulaspordi kui ka rulakultuuri arendamisega Eestis. Alaliidu üks eesmärke on aidata kaasa Eesti rulasportlaste pääsemisele Tokyo 2020 suveolümpiamängudele.

Uueks füüsilisest isikust liikmeks nimetas täiskogu EOK presidendi Urmas Sõõrumaa. Samuti kinnitas täiskogu EOK füüsilisest isikutest liikmete, EOK endise presidendi Mart Siimanni ja endise peasekretäri Gunnari Paali liikmelisuse lõpetamise vastavalt põhikirjas märgitud vanusepiiri – 70 aastat – ületamisele. Paal nimetati EOK auliikmeks, Siimann on juba varasemast EOK aupresident.

Eesti Olümpiakomitee liikmeskonda kuuluvate spordialaliitude arv suurenes Eesti Rulaliidu vastuvõtmisega 68 peale, lisaks kuulub EOK-sse 17 üleriigilist spordiühendust, 19 piirkondlikku liitu ja 17 füüsilist isikut, kokku 121 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles