Kangert: kahjuks polnud enne lõpuspurti võimalik üllatada

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: TONI LÄÄNSALU/PM/SCANPIX BALTICS

Itaalia velotuuri 11. etapil võimsa sõidu teinud Astana profirattur Tanel Kangert sõnas Astana koduleheküljele, et on oma sõiduga rahul. 

Kangert leppis etapil ülinapilt neljanda kohaga, kuigi paarsada meetrit enne finišit oli ta veel liidripositsioonil.

Kiiret jalga näitas lõpusirgel hoopis hispaanlane Omar Fraile, Tanel Kangert (taustal sinises) lõpetas neljandana AFP PHOTO / Luk BENIES 
Kiiret jalga näitas lõpusirgel hoopis hispaanlane Omar Fraile, Tanel Kangert (taustal sinises) lõpetas neljandana AFP PHOTO / Luk BENIES Foto: LUK BENIES/AFP

«Teadsime, et see võiks olla raske etapp ning mina ja Dario Cataldo peaksime passima alati grupi ees, et rünnakutega järge pidada. Nägin veidi enne lõppu, et kolm ratturit pole meist eriti kaugel ning läksin neile sappa. Neid polnud enne lõpuspurti kahjuks võimalik üllatada, sest tuul puhus vastu ning rada oli veidi ülesmäge.»

Siiski on üldarvestuses kaheksandaks tõusnud Kangert rahul. «Võtsin ju üldarvestuses liidritelt tagasi ligi kaks minutit!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles