Pääs veerandfinaali tagas Kontaveidile priske auhinnaraha (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit Rooma tenniseturniiril.
Anett Kontaveit Rooma tenniseturniiril. Foto: Max Rossi/Reuters/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit, kes jõudis 2,7 miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga Rooma tenniseturniiril veerandfinaali, saab saavutuse eest ka vastavalt tasustatud.

Kui kolmandasse ringi ehk 16 parema sekka jõudnutele kuulub 26 302 eurot, siis veerandfinaali pääsenute jaoks on auhinnarahaks välja pandud 53 055 eurot, mille tagas endale ka täna ülikindlalt kahes setis 6:1, 6:1 kogenud horvaatlanna Mirjana Lučić-Baroni (WTA 22.) alistanud 21-aastane Kontaveit.

Seejuures tasub välja tuua, et Rooma tenniseturniiri poolfinalistidele kuulub 115 170 eurot, finaalis osalejatele 230 565 eurot ning turniiril triumfeerivale tennisistile koguni 461 355 eurot.

Veerandfinaalis kohtub Kontaveit rumeenlanna Simona Halepi (WTA 4.) ja venelanna Anastassia Pavljutšenkova (WTA 17.) vahelise matši võitjaga. Neist esimene on kindlasti heas hoos, kuna võitis eelmisel nädalal Madridis toimunud tenniseturniiri.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles