Väljapressija ähvardas tappa Michael Schumacheri poja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: TONY GENTILE/REUTERS/Scanpix

Vormelilegend Michael Schumacher langes väljapressija ohvriks. Dettingenist pärit 25-aastane Huseyin B. saatis Schumacheri abikaasale Corinnale e-kirja, kus nõudis 900 000 eurot.

Väljapressija ähvardas viga teha paari pojale Mickile, kes osaleb vormel-4 sarjas. Huseyin B. teatas kirjas, et vormel-4 sarjas juhtub tihti õnnestusi ja lubas korraldada nii, et Mickiga juhtub võistluse ajal karm avarii, vahendab Sportsmail.

Väljapressija jäi vahele, kui ta saatis lisaks rahanõudele ka oma pangaandmed. Juhtum ise leidis aset juba eelmisel aastal, kuid jõudis avalikkuse ette alles nüüd.

«Kui raha ei kanta üle 31. märtsiks 2016. aastal, siis sinu lastega võib juhtuda õnnetus. Vormel-4 sarjas juhtub palju õnnetusi,» seisis ähvarduses, kus nõuti 900 000 eurot.

Huseyin B. on juba kõik üles tunnistanud. Väljapressijale määrati kohtus 4500 euro suurune rahatrahv ning ühe aasta ja üheksa kuu pikkune tingimusi vanglakaristus. Lisaks peab ta tegema 50 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ja käima psühhiaatrilisel ravil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles