Tänak: Portugalis peab õnne olema

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsel shakedownil sai Tänak neljast läbimisest parimal kirja seitsmenda aja. «Testikatsel tundus auto toimivat ja kõik sujus. Eks näis, mis ralli toob.»
Eilsel shakedownil sai Tänak neljast läbimisest parimal kirja seitsmenda aja. «Testikatsel tundus auto toimivat ja kõik sujus. Eks näis, mis ralli toob.» Foto: @World/M-Sport

Ott Tänak ütles pärast Portugali MM-ralli tänavuste kiiruskatsetaga tutvumist, et fortuuna võib lõpptulemuste kujunemisel suurt rolli mängida.

«Teed tunduvad pehmed. Hetkel on väga keeruline öelda, millised olud olema saavad,» nentis Tänak. «Legendi kirjutamise ajal tundus, et suhteliselt palju on lahtisi kive maa sees. Kui palju nad sealt välja tulevad ja mida tegema hakkavad, seda on raske öelda. Võib juhtuda, et teisel läbimisel peab nendega lihtsalt õnne olema, sest rajaga tutvumisel on neid väga keeruline kirja panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles