Varrak: Mirkovic on nagu mustlase püss, kunagi ei tea, kummast otsast pauk tuleb

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga Branko Mirkovic.
Palliga Branko Mirkovic. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak lausus pärast Rapla alistamist ja finaalseeriat 3:0 juhtima asumist, et 27 punktiga meeskonnale võidu toonud Branko Mirkovic väärib lisaks präänikule ka natuke piitsa.

«Ärge nüüd seda Mirkovici ka liiga palju kiitke! Vahepeal olin tema peale täitsa pahane, pall jäi liiga kauaks tema kätte kinni. Ja neis olukordades me ka eksisime. Lõpuks pani paar sisse, aga võib-olla oleksime võinud selleks ajaks juba kümnega ees olla. See on nagu mustlase püss, kunagi ei tea, kummast otsast pauk tuleb! Aga üldiselt on ta ikka otsustavatel minutitel ära pannud,» jõudis Varrak ringiga tagasi Mirkovici kiitmiseni.

Usutlust alustas Varrak aga hoopis vastaste tunnustamisega. «Kõigepealt ma kiidaks Raplat selles vallas, et minu arust olid nad ilma pallita olukordades meist grammi võrra agressiivsemad. See, kuidas nad jooksid kiiresse, kuidas nad laua eest võitlesid, kuidas tagasi jooksid, kuidas lahtiste pallide eest võitlesid... Kui mängid endast nõksa tugevama vastu, ongi see väga oluline omadus. See oli kindlasti üks Rapla edu võti,» lausus ta.

Kui Rapla mängumees Indrek Kajupank sõnas, et Kalevile tõi lõpuminutitel võidu õnn, siis Varrak kiitis oma hoolealuste külma pead. «Mis puudutab lõppu, siis tooks positiivsena välja selle, et jäime endale kindlaks. Me ei hakanud paanitsema, tegime rahulikult oma asju edasi ja tulime vaikselt-vaikselt järgi. Erinevalt eelmisest mängust, kus kolmandal veerandajal oli janti ja läksime endast välja, jäime täna rahulikuks. Ei hakanud kiirustatud kolmeseid panema või midagi sellist. Aga alustan ja lõpetan – Rapla oli väga ilusti mänguks valmis,» sõnas Varrak.

Mirkovic: mulle Rapla saal meeldib!

Alates kolmanda veerandaja algusest nelja veaga mänginud Mirkovic ütles, et teda Rapla väike ja vaenulik saal ei sega. «Oo ei sega, mulle meeldib! Siin ei pea isegi sooja tegema. Kiidan Rapla fänne! Näitasime iseloomu ja saime selle võidu lõpuks kätte. Nad üllatasid meid alguses kaitses, aga suutsime end kokku võtta,» sõnas Mirkovic.

Rapla peatreener Aivar Kuusmaa tõdes, et mehed võitlesid, ent jälle jäid kogemused peale. Rapla tegi liiga palju rumalaid otsuseid ja kaotas palli. «See ongi see Ühisliiga karastus, mida meil pole. Kiidan mehi võitluse eest ja tuleme esmaspäeval võitlema. Kuigi selg on vastu selga ja 0:3 kaotusseisust on jube raske välja tulla, selles mõttes oli see kolmas mäng võtmetähtsusega,» rääkis Kuusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles