Mustlase püss paugutas Kalevi võidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Avis Utilitas - BC Kalev/Cramo finaalseeria kolmas mäng.
Rapla Avis Utilitas - BC Kalev/Cramo finaalseeria kolmas mäng. Foto: Tairo Lutter

Kuigi Alar Varrak ja Aivar Kuusmaa tunnevad teineteise käekirja läbi ja lõhki, suutis Kuusmaa Varrakut Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmanda mängu alguses ikka üllatada. Kuusmaa pani avaveerandil püsti kaitse, mis Kalevi mängu ära lõhkus. Aga Kalevil oli Rapla hingestatud mängu vastu relv: mustlase püss ehk bulgaarlane Branko Mirkovic.

Avaveerandi lõpuks olid kalevlased tabanud vaid 19 viskest neli ja esimese veerandaja võitis Rapla 20:13. Edasi asjad nii hästi ei toiminud ja Kalev hakkas kergeid korve saama. Vahe mängiti tagasi. Poolaja lõpetas Rasham Suareze viimase sekundi kolmene – 38:33 Raplale.

Poolajapausilt tulles oli Kalevi kaitses hoopis teine ja nii saadi ka mõned pallid vahelt ning realiseeriti poolkiireid rünnakuid. Kalevit vedas Mirkovic, ent kolmanda veerandaja keskel meelitas Rasham Suarez temalt neljanda vea välja. Enne viimast veerandaega juhtis Rapla 53:51 ja mõlemal olid võimalused see mäng enda kasuks keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles