M-Spordi boss: Tänakul on end raske poodiumile tagasi võidelda (3)

Viljar Voog
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson.
M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson. Foto: @World/M-Sport

M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson ütles Postimehele, et 12. kiiruskatsel oma Ford Fiesta WRC masinal liidripositsioonil olles tagumise vedrustuse lõhkunud Ott Tänakul saab raske olema end tagasi poodiumile võidelda. Tänak paikneb praegu viiendal kohal, kaotust üldliidrile Sebastien Ogier'le 1.16,8.

«Otil saab nüüd raske olema poodiumi nimel võidelda, sest ta jääb 30 sekundit Breenist (neljandal kohal asuv Craig Breen - toim) maha. Võib-olla näitab ta end siiski päeva teises pooles heast küljest, kuid poodiumile jõuda on ikkagi raske. Anname endast parima, et suruda edasi ning aidata Ott poodiumile tagasi,» rääkis M-Spordi meeskonna boss Malcolm Wilson Postimehele.

Mis aga 29-aastasel saarlasel 12. kiiruskatsel täpsemalt juhtus? «Ott kaldus autoga ühes kurvis välja ning kahjuks murdis kogu vedrustuse,» kommenteeris Wilson Tänakule saatuslikuks saanud olukorda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles