Eesti võrkpallikoondis oli teist korda Hispaaniast üle

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste võrkpallikoondis, kes valmistub järgmisel nädalal toimuvaks MM-valiksarjaks, alistas koduses Kalevi spordihallis teist päeva järjest 3:0 (25:13, 26:24, 25:21) Hispaania.

Eesti mängis täna eilsega võrreldes suuresti muudetud koosseisus, kui algrivistuses tulid väljakule sidemängija Andres Toobal, diagonaalründaja Renee Teppan, nurgaründajad Kristo Kollo ja Andrus Raadik, keskblokeerijad Henri Treial ja Timo Tammemaa. Liberona alustas mängu Rait Rikberg. Ka hispaanslased olid teinud oma algrivistuses neli vahetust.

Kohtumise esimene geim kulges väga ühepoolselt, teises ja kolmandas geimis suutis aga 2007. aasta Euroopa meister meie poistele veidi rohkem vastupanu osutada. Siiski võttis lõpuks ikkagi tugevam meeskond oma.

Võitjate resultatiivseimateks kerkisid Renee Teppan 15 (+9) ja Timo Tammemaa 14 (+11) punktiga. Teppan lõi maha 12 palli 26st (46%), Tammemaa lõi punktiks tervelt seitse ette tõstetud üheksast pallist (78%), lisaks sai ta protokolli kirja kolm serviässa ja neli blokipunkti.

Hispaania koondise parim oli täna Miquel Angel Fornes üheksa punktiga (+6).

Neljandas, treenerite kokkuleppel mängitud lisageimis, pääsesid meie poolel platsile veel Markkus Keel ja Mart Naaber. Eesti võitis ka selle geimi numbritega 25:23.

Homme mängivad eestlased taas Hispaaniaga (algusega kell 15) ning lisaks ka Venemaaga (algusega kell 18).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles