Ott Tänak: päeva teises pooles polnud meil enam huvi suuri riske võtta

Viljar Voog
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarja kuuendal etapil Portugalis laupäevase võistluspäeva 12. kiiruskatsel oma Ford Fiesta WRC masina vedrustuse lõhkunud ning pärast seda liidripositsioonilt viiendaks langenud Ott Tänak ütles, et päeva teises pooles ei tahetud enam suuri riske võtta.

«Meie põhieesmärk oli päeva teises pooles Breen (Tänaku ees neljandal kohal olnud Craig Breen – toim) kätte saada, kes tegi küll ise vist mingi vea, aga saime hakkama. Pärastlõunal polnud auto seadistusega päris rahul, aga samas polnud meil endal ka enam huvi suuri riske võtta. Sõitsime sellise tempoga, millega tundsime end kindlalt,» rääkis Tänak laupäevase võistluspäeva kokkuvõteks.

«Homme pole meil jahtima midagi minna. Välja arvatud Power Stage’il (ralli viimasel katsel ehk punktikatsel saab esimesena lõpetanu viis, teine neli, kolmas kolm jne punkte – toim),» lisas ta.

Tänak kerkis tänase viimase ehk kokkuvõttes 15. kiiruskatsega viiendalt kohalt neljandaks ning edestab enne viimast päeva 2,8 sekundiga Breeni (Citroen) ja jääb poodiumist 38,3 sekundi kaugusele, kus asub praegu Dani Sordo (Hyundai).

Homme sõidetakse neli viimast kiiruskatset, millest esimene algab kell 11.08.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles