Uuemõisa Karika põhisõidu võitsid Rein Pill ja A Brok

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok alustasid välihooaega edukalt.
Rein Pill ja A Brok alustasid välihooaega edukalt. Foto: Celin Lannusalu

Möödunud nädalavahetusel oli enamik Eesti takistussõitjatest kogunenud Uuemõisa talli, kus kolmanda Uuemõisa Karika raames peeti maha hulgaliselt võistlussõite, millest peamise võitis Rein Pill hobusega A Brok.

Esimese kahe Uuemõisa Karika, mis toimusid aastatel 2014 ja 2015 peavõidud olid läinud Gunnar Klettenbergile, kes oli stardis tänavugi, kuid seekord pidi Klettenberg tunnistama ümberhüpetel kahe konkurendi paremust. 140cm kõrguse parkuuri põhiosa läbisid puhtalt seitse paari 32st, kusjuures Paul Argus kolmel hobusel, Urmas Raag kahel, Gunnar Klettenberg ja Rein Pill mõlemad ühel. Kiireima nulli ümberhüpetel tegid viimati Ühendriikides MK-finaalis võistelnud Rein Pill ja A Brok, kui teine koht kuulus Argusele hobusega Bücaro HP ning kolmas juba mainitult Gunnar Klettenbergile, seda hobusega Traffic.

Laupäevase suurima sõidu kõrgusel 135cm võitis Maarja Martinson hobusega Banderas B, kui teisena lõpetas tugev leedukas Danielius Gutkauskas hobusega Lotus G ja kolmas oli Tiit Kivisild hobusega Donna-Paola. Reedene võistluspäev lõppes kõrgusel 130cm Kertu Klettenbergi ja D.Lady võiduga, teine ja kolmas koht läksid Paul Aegusele hobustega Danette V ning Renessin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles