Pommitragöödia sundis Manchester Unitedit Euroopa liiga finaali eel plaane muutma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijate leinaseisak enne tänast trenni.
Manchester Unitedi mängijate leinaseisak enne tänast trenni. Foto: Twitter/Manchester United

Manchester, tegelikult terve Suurbritannia ja kogu maailm, on täna sügavas leinas: terrorirünnak nõudis popkontserdil vähemalt 22 inimese, sealhulgas mitme lapse, elu. Mõistagi ei ole tänane päev tavapärane ka Manchester Unitedi jalgpallimeeskonnale, kes kohtub homme õhtul Stockholmis Euroopa liiga finaalmatšis Amsterdami Ajaxiga.

United pole veel Rootsi poole teele asunud – hommikul viibiti veel Manchesteris ning nende päevakavas oli harilik mängueelne treening. Nii harilik, kui see sellises olukorras üldse olla saab. Meeskonna treeningbaas Carringtonis on eileõhtuste sündmuste tõttu kõrgendatud järelevalve all ja mängijadki alustasid trenni leinaseisakuga.

Peagi ootab Unitedi pallureid lennureis Stockholmi, kus pidanuks täna õhtul toimuma ka traditsiooniline mängueelne pressikonverents. Euroopa jalgpalliliit UEFA tuli aga klubi palvele vastu ja see jäetakse ära. 

Finaal, mille võitmine tagaks Unitedile tulevaks hooajaks koha Meistrite liigas, algab homme õhtul Eesti aja järgi 21.45. UEFA ametliku avalduse kohaselt pole nendeni jõudnud mingit infot, et see matš võiks olla terroristide rünnaku sihtobjektiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles