FC Liverpool saab suvel uute mängijate ostmiseks üle 100 miljoni euro

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Liverpool on Hispaania meedia teatel huvitatud ka 36-aastasest Iker Casillasest.
FC Liverpool on Hispaania meedia teatel huvitatud ka 36-aastasest Iker Casillasest. Foto: CIAMBELLI/SIPA/CIAMBELLI/SIPA/Scanpix

FC Liverpooli jalgpalliklubi omanikuks olev Fenway Sports Group annab suvel meeskonnale üle 100 miljoni euro uute mängijate ostmiseks. Liverpool tagas endale järgmiseks hooajaks pääsme Meistrite liigasse ja see on ka peamiseks põhjuseks, miks hakatakse suvel meeskonda täiendama.

The Telegraph kirjutab, et Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopi peamiseks sihtmärgiks on Southamptoni keskkaitsja Virgil Van Dijk, kelle eest tuleks lauale laduda ligi 60 miljonit eurot.

Lisaks on Klopil sihikul veel ründav poolkaitsja Mohamed Salah (AS Roma), poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlain (Londoni Arsenal), poolkaitsja Naby Keita (RB Leipzig) ja ründav poolkaitsja Christian Pulisic (Dortmundi Borussia).

Hispaania ajalehe AS veergudel seostati Liverpooliga teiste hulgas juba ka legendaarset Madridi Reali väravavahti Iker Casillast, kes on viimased kaks hooaega mänginud FC Porto ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles